GRUNDELEMENTEr

Den klassiske traditions fire dele danner et solidt fundament i al vores undervisning. De består af øvelser, der trin for trin bringer dig tættere på en dyb oplevelse af dig selv.

Yogaen tilbyder smidighedsøvelser, som gør din krop stærk og smidig. Alle dele af kroppen bliver berørt. Yoga er til gavn både for dem med et stillesiddende job, og for dem der er meget på ​​benene. 
Yoga>>
En tilsyneladende simpel ting, som at komme i kontakt med din naturlige vejrtrækning, kan resultere i et vidunder i hverdagen. Vejrtrækningsøvelser øger også din energi og hjælper med til at skabe balance i dit sind.
Åndedætsøvelser>>
Afslapning er utroligt effektiv for at genvinde energien efter en intens dag. At hvile i denne tilstand mellem søvn og vågenhed giver dig hurtigt ny energi, og du får bagefter mere ud af den resterende del af din dag.
Afspænding >>
Med meditation lærer du at se dine tanker og følelser på afstand ved at opleve dig selv og dine omgivelser som en helhed. Vores meditation er en fantastisk enkel og praktisk øvelse, som du kan bære med dig i din hverdag.
 Meditation>>

På Josefins Yoga & Meditationsskole er det vigtigt for os at din oplevelse af yogaen og meditationen er så perfekt som muligt. Vi har lagt en masse tid på at finde de yogamåtter og tæpper der er mest egnet til klassisk yoga, og valgt dem med omhu.
Læs mere om vores unikke yogamåtter >>