YOGA & MEDITATION: EN HELHEDSOPLEVELSE

Vores undervisning er baseret på den oprindelige yoga og meditationstradition, som er blevet givet videre i mange tusinde år. Denne ægte tradition byder på dybdegående værktøjer, der styrker og supplerer hinanden.
Værktøjerne vil hjælpe dig med at opnå klarhed og balance, og er enkle hands-on teknikker, du kan bruge i hverdagen.

Yoga for 50+

Takket være den stigende efterspørgsel findes der nu også et hold til dig som gerne vil lære yoga, men på en mere stille og rolig måde.
Kom med og oplev hvordan yoga kan gøre en forskel i dit liv.

Efter en lang arbejdsdag
For dem der ønsker at gå dybere med klassisk yoga og meditation. Kurset løber over flere uger, og giver dig den regelmæssighed, der er nødvendig, for at yoga og meditation skal blive en naturlig del af din hverdag. 
Tid til dig og dit ufødte barn
Med gravidyoga vil du være godt forberedt til fødslen og føle dig bedre tilpas under graviditeten. Kurset styrker båndet mellem dig og dit ufødte barn - og du får indsigt i, hvordan du kan påvirke jeres fælles sundhed.

Fra børnehaven og opad

På en legende måde øver vi kropsbevidsthed, balance, bug-vejrtrækning og tilstedeværelse. Børnene lærer sig lette øvelser som de kan lave på egen hånd i sin dagligdag. 

Træn dine læsebriller væk

Øjet består af muskler. Ligesom alle andre muskler i kroppen, er det sundt for dem at blive trænet. Mange gange er musklerne også overspændte og har brug for at slappe af for at kunne arbejde effektivt igen.

Slap af og genoplad

Velkommen til en lang weekend på Bornholm midt i Østersøen. At tage på et weekend-retreat oplever mange som mere afslappende og forfriskende end en traditionel lang ferie på stranden.