NATURLIGE YOGAMÅTTER

NATURLIGE YOGAMÅTTER
(Kun i Rønne)
Vores yogamåtter er fremstillet af 100% naturlige materialer.
Den bløde, komfortable 5 cm tykke yogamåtte er fyldt med uld, et materiale kendt for sine hudvenlige og temperaturregulerende egenskaber. Overtrækket er lavet af økologisk bomuld.
Elever der tidligere har praktiseret yoga på de praktiske, tynde yogamåtter i plast, bliver ofte forbløffet over at en ny yogamåtte kan have så stor en indflydelse på udbyttet de får fra yogaen og meditation. Mange siger at de "aldrig kan gå tilbage til en almindelig yogamåtte igen."

 

Yogamatta
yogaställning fisken

Et blødt og fleksibelt underlag er en uundværligt hjælp når man lærer klassisk yoga og meditation.

I de klassiske yogastillinger befinder du dig stille i hver stilling i en længere tid, så kroppen kan falde til ro. At være i stand til at opleve og fordybe sig i denne stilhed er nøglen til de finere tilstande, som yogaen bringer.
Vores yogamåtter letter denne oplevelse betydeligt.


Vores yogamåtter fungerer også fint som en meditationspude.
Ved at rulle måtten til den ønskede tykkelse, får du en behagelig pude at sidde på.
 
En vigtig egenskab ved en meditationspude er evnen til at justere dens højde. Alle mennesker er ikke lige fleksible og for at være i stand til at sidde komfortabelt, behøver højden at kunne tilpasses til den enkelte person.

Når du praktiserer yoga vil du også bemærke at din krop bliver mere fleksibel, og at du derfor har brug for en lavere pude.


For at få mest ud af vores afslapning Yoga Nidra, er det vigtigt at kroppen kan være helt stille.
Den mindste bevægelse af kroppen tager dig ud af det afslappede tilstand.

Ud over vores yogamåtter, har vi også bløde tæpper i yakuld, for at gøre det nemt for dig at falde til ro i løbet af afslapningen.

Vores yakuldtæpper kommer fra Himalyas skråninger i Tibet. Yakuld er et naturligt materiale som er bøjeligt og let, og stikker ikke. Det er også velegnet til allergikere.