Josefin

Da yoga og meditation blev en integreret del af min hverdag, begyndte mit liv at ændre sig gradvist. Jeg følte mig mere tilfreds med mit liv og min krop.

Da jeg indså værdien i at give denne viden videre, valgte jeg at gennemgå Europas mest omfattende yogalæreruddannelse. I fire år boede og studerede jeg på fuld tid på en af Danmarks ældste yogaskoler: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.

I de seneste år har jeg undervist i Halmstad, Växjö, Hässleholm, Ljungby og Stockholm.

For mig er det også vigtigt at bruge tid i naturen. Jeg er uddannet miljøøkonom i Uppsala, og er meget glad for at stå for min families økologiske grønsagsdyrkning. 

Jeg er født og opvokset i Stockholm, og bor nu på Bornholm.

Yogasalen


Josefins Yoga & Meditationsskole er et roligt tilflugtssted, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress. Her kan du sammen med ligesindede mennesker tage det forsømte op igen og få ny energi.

Det eneste, du har brug for til vores lektioner er behageligt tøj. Vi har bløde yogamåtter lavet af økologisk bomuld og uld, samt indiske tæpper i yak uld.

Vores lektioner er rolige, og du behøver ikke at skifte tøj eller bade bagefter.

Andreas

Yoga har gennem årene udviklet sig til en nødvendig del af mit liv. Mange forandringer i mit liv har kun kunnet ske med støtte fra yoga.

Jeg har praktiseret yoga i de seneste 6 år, og har studeret til yogalærer i et år på fuld tid.

En af mine store passioner i livet er madlavning, og det er mig, der står for maden ved vores Indien-inspirererede temaaftener.

Med min baggrund i revisorbranchen tager jeg mig af  Josefins Yoga og Meditationsskoles økonomi og administration.

Oprindeligt kommer jeg fra København, men bor nu på Bornholm.