top of page

GRAVIDYOGA

Som gravid er det nogle gange svært at finde tid til sig selv og sin graviditet, især hvis du arbejder på fuld tid og har en masse at lave derhjemme.

Ved at afsætte tid til dig selv og dit ufødte barn har du mulighed for at genvinde energi og bevidst opleve det mirakuløse, som sker inden i dig.

Gravidyoga forbereder dig til fødslen og giver dig praktiske metoder og værktøjer.

Fysisk yoga: gør dig smidig og hjælper dig til at lytte til kroppens signaler. Styrker særligt områder som ryg og bækken.

Åndedrætsøvelse: dit naturlige åndedræt er en uundværlig hjælp under fødslen (og i hverdagen). Det giver dig noget at "holde fast i" og bringer roen tilbage i dig.

Afslapning: Ved regelmæssig øvelse vil du blive fortrolig med den afslappede tilstand, og kan nemt vende tilbage til den, når du har brug for det: f.eks. midt i den daglige stress eller i pausen mellem veerne.

Koncentration: Det meditative åndedræt Ujjayi giver ro og energi. Under fødslen vil du opleve det som en skøn støtte, der gør dig stabil og nærværende, og som tillader dig at se situationen på afstand.

Yogaen har også teknikken Pratyahara, en metode som har hjulpet mange kvinder med at møde og håndtere smerten under fødslen.

gravid Yoga

Jeg er uddannet gravidyogalærer ved Skandinavisk Yoga og Meditationsskole og har undervist i gravidyoga i fem år.

 

Du kan læse mere om min undervisning i artikeln: 

"Hun giver gravide pusterum" (på svensk).

Hvis du er interesseret i at lære gravidyoga er du velkommen til at booke en privat time hos mig:

Personligt yogaprogram>>

bottom of page