top of page

ØJENYOGA

Øjet består af muskler. Ligesom alle andre muskler i kroppen, er det sundt for dem at blive trænet. Mange gange er musklerne også overspændte og har brug for at slappe af for at kunne arbejde effektivt igen.

Vores moderne livsstil med lange intervaller foran computeren, tv-skærmen og telefonen gør at øjet bliver i den samme position, hvilket reducerer øjenmuskulaturens fleksibilitet og forårsager muskelspændinger.

Øjengymnastik gør øjets muskler smidig og afslappet, hvilket har en positiv effekt på synet.
 

Hver yogalektion består af:    

Fysisk yoga: Vi varmer op med øvelser for skuldre, ryg og nakke. Øvelserne øger blodcirkulationen og forhindrer de spændinger, der kan have indflydelse på øjenmuskulaturens næringstilførsel.

Øjengymnastik: Her vil du lære nemme, gennemprøvede teknikker som er blevet anvendt i tusindvis af år i store dele af Asien. Øvelserne udføres behageligt siddende på en stol, og du vil efter kort tid kunne bruge dem på egen hånd i din hverdag.

Afspænding: En behagelig måde at få kroppen til at slappe af og give slip på muskelspændinger.

Tratak: Er en gennemprøvet koncentrationsteknik indenfor yogatraditionen, der ved regelmæssig brug kan give bedre syn og øget koncentration. Ved at fokusere blikket på et punkt, lysets flamme, bliver dybtliggende spændinger i øjet fjernet, og synet bliver klarere.

Eye Close Up
bottom of page