top of page

 

Josefin

Da yoga og meditation blev en fast del af min hverdag, begyndte mit liv gradvis at ændre sig. Jeg følte mig mere tilfreds med mit liv og min krop.

Da jeg indså værdien i at give denne viden videre, valgte jeg at gennemgå Europas længste yogalæreruddannelse hos Swami Janakananda. I fire år boede og studerede jeg på fuld tid på en af Danmarks ældste yogaskoler: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.

Jeg har dyrket yoga og meditation i 20 år og har undervist i Sydsverige samt drevet min egen yogaskole i Stockholm.

For mig er det også vigtigt at bruge tid i naturen. Jeg er uddannet miljøøkonom i Uppsala, og er meget glad for at dyrke grønsager og være udendørs. 

Jeg er født og opvokset i Stockholm, og bor nu i Skarpeskade på Bornholm.

Lokal
Måtter
rosa moln

 

 

 

 

Ikke nogen undervisning pt.

 

Yogamåtter i uld

Mine yogamåtter er fremstillet af 100% naturlige materialer.


Den bløde, komfortable 5 cm tykke yogamåtte er fyldt med uld, et materiale kendt for sine hudvenlige og temperaturregulerende egenskaber.

 

Overtrækket er lavet af økologisk bomuld.


Elever der tidligere har praktiseret yoga på de praktiske, tynde yogamåtter i plast, bliver ofte forbløffet over at en ny yogamåtte kan have så stor en indflydelse på udbyttet de får fra yogaen og meditation.

Mange siger at de "aldrig kan gå tilbage til en almindelig yogamåtte igen."

Tæpper

Tæpper fra Tibet

Til afspændingen Yoga Nidra kan det være behageligt at have et tæppe over sig. Du er velkommen til at benytte et af mine tæpper i yakuld, som gør det nemt for dig at falde til ro.

Yakuldtæpper kommer fra Himalyas skråninger i Tibet.

 

Yakuld er et naturligt materiale som er bøjeligt og let, og stikker ikke. Det er også velegnet til allergikere.

bottom of page